Offerte

Broerfotografie maakt professionele luchtfoto's en video's met een DJI Mavic Pro 2. Broerfotografie wil dat jouw verhaal die je wil maken perfect is. Ik als piloot en camera operator help jou graag bij het maken van jouw verhaal met hoge kwaliteit.

Hier onder vindt u basis tariefen die ik vraag voor een foto of video. U mag altijd meer foto's willen dan 4 maar dan moet het apart in de mail zetten. Als u een huis aan het bouwen bent dan kan ik een leuke prijs maken voor een voortgangs rapotage. Hiervoor dient u eerst met contact mij te hebben opgenomen.
Wilt u dat ik een bruiloft doe. Dan kunnen we samen kijken of het mogelijk is aan de hand van u trouw locatie. Voor een trouw raportage ben ik alleen beschikbaar op Zaterdag of in een vakantie. Omdat ik nog gewoon op school zit en niet elke dag beschikbaar ben. Wilt u kijken wanneer ik beschikbaar ben kan u naar Contact toe. Daar staan een paar tijden wanneer ik beschikbaar ben

Deze prijzen zijn voor een drone. Wilt u gewoon foto's met een normale camera? Dan zou ik u graag willen vragen of u mij een mail zou willen sturen. Ik zou hier graag de volgende dingen in willen zien: wie, wat, waar en wanneer.

Foto

Bij deze optie krijgt u standaart:
- 4 Foto's opgeleverd
- 20 Megapixels
- De foto's bewerkt
- JPG-bestand
- RAW-bestand

offerte aanvragen

Professioneel

Bij deze optie krijgt u standaart:
- 4 Foto's en 1 video opgeleverd
- 1080 (4K optioneel)
- De foto's en video bewerkt
- Royaltyvrije muziek
- JPG-bestand
- MP4-bestand

offerte aanvragen

Video

Bij deze optie krijgt u standaart:
- 1 video opgeleverd
- Ful HD
- De video bewerkt
- Royaltyvrije muziek
- MP4-bestand

offerte aanvragen