Wie ben ik?

Ik (Matthias Broer) ben geïntreseerd in het maken van foto's en video's. Dit doe ik al een paar jaar. Sinds midden oktober 2018 heb ik ook een drone. Hiermee probeer ik zou mooi mogelijke foto's en video's te maken. Voor de liefhebber die het wil weten. Ik ben op 22-09-2002 geboren.

Broerfotografie


Met Broerfotografie wil ik zorgen dat u belangrijkste gebeurtenissen worden vastgelegd met een heel ander perspectief dan dat andere fotografie zich zelf onderscheiden. Ik wil namelijk dat u gebeurtenis of verhaal van uit de lucht wordt vast gelegdt. Hiervoor maak ik zoals eerder genoemdt gebruik van een drone. Ik gebruik het merk DJI mijn drone type is een Mavic Pro 2. Deze was in midden september 2018 de nieuwste die ze hadden. Ik ben nog in bezit van een ROC. Hier zo ik wel graag meebeginnen als broerfotografie echt een goed lopent iets is.

Mijn bedrijfs slogan is "1 foto is beter dan 1000 worden".

De naam Broerfotografie bestaat al best wel lang. Voor deze website hadt ik een webiste gemaakt via jouwweb. Op deze webisite staan voornamelijk foto's die ik gemaakt heb. Deze website blijft ook gewoon online dus daar hoeft u zich niet druk om te maken. Broerfotografie.jouwweb.nl ga ik ook gewoon onderhouden en updaten met de laaste foto's en video's.

Ik ben ook te vinden via facebook. Op facebook komen ook de laste foto's en video's. Maar daar komt ook nog meer informatie over broerfotografie, een goed voorbeeld is dat ik daar vooral nieuwtjes wil plaatsen zodat u op de hoogt blijft van wat er gebeurt.

Locatie


Ik mag niet overal vliegen met een drone omdat we in Nederland zogenamde no fly zones hebben. Deze zones ziten rond vliegvelden. De straal van zo'n zone is rond de 8 kilometer. Als u een locatie heb wat een twijfel geval is wil ik u graag verwijzen naar de webstie van de overheid. Links onderin staat de uitleg van wat er op de kaart staat. Wilt u toch in een gebied zijn waar volgens de overheid niet mag vliegen wil ik dat graag weten want misschien zijn er dan wel opties om daar te vliegen. Dit licht aan de omstandige heden van u locatie. Ik hoop dat u daar respect voor heb.